728 x 90

Gigi Becali anunță transferul atacantului, sub formă de împrumut

Gigi Becali anunță transferul atacantului, sub formă de împrumut

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a confirmat că Ianis Stoica, atacantul în vârstă de 20 de ani al roș-albaștrilor, va fi cedat sub formă de împrumut la Petrolul Ploiești. Gigi Becali anunță transferul atacantului cu clauză de 500 de milioane de euro, sub formă de împrumut Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Ianis Stoica


Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a confirmat că Ianis Stoica, atacantul în vârstă de 20 de ani al roș-albaștrilor, va fi cedat sub formă de împrumut la Petrolul Ploiești.

Gigi Becali anunță transferul atacantului cu clauză de 500 de milioane de euro, sub formă de împrumut

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Ianis Stoica va ajunge la Petrolul Ploiești, sub formă de împrumut de la FCSB.

Contactat de către ProSport, patronul Gigi Becali a confirmat informația și a anunțat că întâlnirea decisivă va avea loc în cursul zilei de joi. Potrivit surselor ProSport, cele două părți se vor întâlni joi, de la ora 11:00.

„Am fost căutat de cei de la Petrolul pentru Ianis Stoica. Am decis să îi permit să meargă împrumut acolo. Din câte știu eu, azi trebuie să se ducă sa se întâlnească cu ei să semneze”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Clubul prahovean ar dori să obțină și o…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos