728 x 90

Fosta vedetă de la FCSB, la un pas să se retragă? Unde a ajuns

Fosta vedetă de la FCSB, la un pas să se retragă? Unde a ajuns

Gigi Becali a făcut multe afaceri profitabile de când este la FCSB, însă are cu siguranță și multe regrete. De exemplu, „țeapa” pe care a luat-o cu Mihai Costea, care a ajuns acum rezervă neutilizată într-un baraj de la nivelul Ligii 3. Ce s-a ales de Mihai Costea, fosta „perlă” de la FCSB care a

Gigi Becali a făcut multe afaceri profitabile de când este la FCSB, însă are cu siguranță și multe regrete. De exemplu, „țeapa” pe care a luat-o cu Mihai Costea, care a ajuns acum rezervă neutilizată într-un baraj de la nivelul Ligii 3.

Ce s-a ales de Mihai Costea, fosta „perlă” de la FCSB care a ajuns rezervă într-un baraj de Liga 3

La 35 de ani, Mihai Costea are cel mai probabil zilele numărate în fotbal, mai ales că fostul atacant de la FCSB a trăit o nouă dezamăgire mare: ajuns rezervă la Viitorul Dăești, n-a putut să promoveze cu această grupare în Liga 2.

Mai mult, în returul cu Alexandria, Costea a trăit o adevărată umilință: a fost ținut tot meciul pe banca de rezerve, iar Dăești a pierdut la scor 1-4, ratând din nou obiectivul.

Rămâne de văzut dacă Mihai Costea va continua la nivelul Ligii 3, ori se va retrage după ceea ce a trăit la dubla din baraj.

„Cine-a zis că am renunțat? Ultima…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos