728 x 90

Florin Niță rămâne liber de contract. Unde va juca portarul român

Florin Niță rămâne liber de contract. Unde va juca portarul român

Florin Niță (35 de ani), fotbalist care a jucat la Pardubice sub formă de împrumut de la Sparta Praga, este în negocieri privind următoarea sa destinație. Florin Niță rămâne liber de contract în această vară, Pardubice îl vrea cu orice preț Portarul român Florin Niță a impresionat la Pardubice în acest sezon, formație din Cehia

Florin Niță (35 de ani), fotbalist care a jucat la Pardubice sub formă de împrumut de la Sparta Praga, este în negocieri privind următoarea sa destinație.

Florin Niță rămâne liber de contract în această vară, Pardubice îl vrea cu orice preț

Portarul român Florin Niță a impresionat la Pardubice în acest sezon, formație din Cehia unde a evoluat sub formă de împrumut de la Sparta Praga.

Fotbalistul nostru și-a pus serios amprenta asupra rezultatelor echipei care, în cele din urmă, a dat peste cap calculele din iarnă și a reușit să rămână în prima divizie din Cehia.

Șefii lui Pardubice sunt înnebuniți după Florin Niță și vor să îl păstreze cu orice preț, mai ales pentru că fotbalistul rămâne liber de contract în această vară și poate semna cu orice club, care nu trebuie să plătească vreo sumă de transfer în schimbul lui. Cu toate acestea, pretențiile financiare ale portarului depășesc plafonul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos