728 x 90

FCSB mai scapă de un fotbalist! Gigi Becali uitase de el

FCSB mai scapă de un fotbalist! Gigi Becali uitase de el

Ovidiu Perianu, mijlocașul defensiv în vârstă de 21 de ani legitimat la FCSB, nu va prinde un loc în echipa lui Gigi Becali nici în sezonul următor. FCSB mai scapă de un fotbalist! Gigi Becali uitase că mai e în lotul echipei sale, iar acum îl dă împrumut în Superliga După ce a retrogradat cu


Ovidiu Perianu, mijlocașul defensiv în vârstă de 21 de ani legitimat la FCSB, nu va prinde un loc în echipa lui Gigi Becali nici în sezonul următor.

FCSB mai scapă de un fotbalist! Gigi Becali uitase că mai e în lotul echipei sale, iar acum îl dă împrumut în Superliga

După ce a retrogradat cu Chindia Târgoviște în Liga 2, iar împrumutul său la gruparea dâmbovițeană a expirat, Ovidiu Perianu trebuia să revină la clubul mamă, FCSB.

Patronul Gigi Becali a luat însă decizia de a-l împrumuta pe tânărul fotbalist și în următorul sezon la o altă echipă din Superliga.

Alături de Ianis Stoica, Ovidiu Perianu va fi cedat sub formă de împrumut la U Cluj, echipă care va fi antrenată de către Toni Petrea, fostul antrenor al lui FCSB.

Cotat la 300 de mii de euro de către Transfermarkt, Ovidiu Perianu a jucat nouă meciuri pentru Chindia Târgoviște în acest sezon din Superliga, iar în prima parte a stagiunii a bifat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos