728 x 90

Eintracht Frankfurt a oferit 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca

Eintracht Frankfurt a oferit 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca

Daniel Boloca, mijlocașul celor de la Frosinone, a fost ofertat de Eintracht Frankfurt și ar putea ajunge să evolueze în Bundesliga. Daniel Boloca ar putea ajunge să joace în același campionat cu Bayern și Borussia Dortmund. Nemții au oferit dublu față de valoarea lui  În acest sezon, Daniel Boloca a avut evoluții foarte bune în


Daniel Boloca, mijlocașul celor de la Frosinone, a fost ofertat de Eintracht Frankfurt și ar putea ajunge să evolueze în Bundesliga.

Daniel Boloca ar putea ajunge să joace în același campionat cu Bayern și Borussia Dortmund. Nemții au oferit dublu față de valoarea lui 

În acest sezon, Daniel Boloca a avut evoluții foarte bune în Serie B, iar acum a reușit să promoveze cu Frosinone în primul eșalon italian. Presa din „Cizmă” a scris că tânărul mijlocaș al „Canarilor” a fost luat în vizor de 5 mari echipe din Europa: Eintracht Frankfurt, Lazio, Sassuolo, Bologna, Salernitana.

Clubul din Bundesliga a scos 3 milioane din buzunar și a decis să-l oferteze pe jucătorul cu cetățenie româno-italiană. Boloca are o cotă de piață de 1.4 milioane de euro. Prin urmare, nemții au oferit dublu față de suma la care este cotat pe piața transferurilor.

Daniel Boloca visează la naționala Italiei: „Chiar și un singur meci…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos