728 x 90

Dan Șucu și Victor Angelescu, avertizați înaintea noului sezon

Dan Șucu și Victor Angelescu, avertizați înaintea noului sezon

Patronii de la Rapid, Dan Șucu și Victor Angelescu, au fost avertizați că trebuie să ofere o atenție deosebită perioadei de mercato din această vară. Dan Șucu și Victor Angelescu sunt nevoiți să aducă jucători importanți în această vară deoarece pretențiile fanilor de la Rapid sunt foarte ridicate. Prezent în platoul ProSport Live, antrenorul Florin


Patronii de la Rapid, Dan Șucu și Victor Angelescu, au fost avertizați că trebuie să ofere o atenție deosebită perioadei de mercato din această vară.

Dan Șucu și Victor Angelescu sunt nevoiți să aducă jucători importanți în această vară deoarece pretențiile fanilor de la Rapid sunt foarte ridicate.

Prezent în platoul ProSport Live, antrenorul Florin Motroc, fost fotbalist la Rapid, avertizează că transferurile care se vor face în Giulești trebuie să ridice nivelul actual al echipei.

Dan Șucu și Victor Angelescu, avertizați de Florin Motroc înaintea noului sezon: „Așteptările sunt foarte mari la Rapid! Ar trebui să se uite mult mai atent la ce vor să aducă”

Florin Motroc le-a transmis acționarilor Victor Angelescu și Dan Șucu să transfere doar fotbaliști care asigură creșterea nivelului valoric.

„Ce este foarte important este ca Rapid să înțeleagă că așteptările sunt foarte mari pentru sezonul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos