728 x 90

Dan Petrescu, avertizat de fotbalistul care a jucat în Coreea de Sud

Dan Petrescu, avertizat de fotbalistul care a jucat în Coreea de Sud

Pavel Badea, care a jucat trei ani în Coreea de Sud, l-a avertizat pe Dan Petrescu înainte de experiența asiatică pentru care se pregătește. CFR Cluj s-a despărțit de Dan Petrescu, iar antrenorul este ca și plecat în Coreea de Sud, unde o va prelua pe Jeonbuk Hyundai Motors. În direct la ProSport Live, Pavel


Pavel Badea, care a jucat trei ani în Coreea de Sud, l-a avertizat pe Dan Petrescu înainte de experiența asiatică pentru care se pregătește.

CFR Cluj s-a despărțit de Dan Petrescu, iar antrenorul este ca și plecat în Coreea de Sud, unde o va prelua pe Jeonbuk Hyundai Motors.

În direct la ProSport Live, Pavel Badea a rememorat cum a arătat experiența lui în Coreea de Sud și a transmis că asiaticii au ridicat mult nivelul din campionat în ultimii ani.

Dan Petrescu, avertizat de Pavel Badea, care a jucat în Coreea de Sud: „Se duce într-un campionat greu”

Pavel Badea a spus că antrenorul Dan Petrescu nu va avea viață ușoară în Coreea de Sud, unde s-au făcut progrese însemnate în ultima perioadă.

Sunt puțini care știu, am jucat trei ani în Coreea și patru ani în Japonia. O experiență fantastică, ce mi-a dat extrem de multe satisfacții. Se duce într-un campionat greu, cu jucători extrem de rapizi, au…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos