728 x 90

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj!

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj!

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de antrenorul Dan Petrescu, cel care a contribuit la fiecare din ultimele cinci campionate cucerite de ardeleni! CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Dan Petrescu Astăzi s-a încheiat, astfel, în mod oficial, cel de-al treilea și cel mai lung mandat al „Bursucului” pe banca echipei din Gruia. Petrescu


CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de antrenorul Dan Petrescu, cel care a contribuit la fiecare din ultimele cinci campionate cucerite de ardeleni!

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Dan Petrescu

Astăzi s-a încheiat, astfel, în mod oficial, cel de-al treilea și cel mai lung mandat al „Bursucului” pe banca echipei din Gruia. Petrescu se afla la Cluj de pe 31 august 2021, perioadă în care a adunat nu mai puțin de 102 meciuri, dintre care 55 de victorii, 21 de remize și 26 de eșecuri. Ultimul joc a fost barajul de Conference League cu FC U Craiova, câștigat cu 1-0.

 

Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului.

Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos