728 x 90

Cristiano Bergodi, atacat de Laszlo Dioszegi

Cristiano Bergodi, atacat de Laszlo Dioszegi

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a declarat dezamăgit de Cristiano Bergodi, care s-ar fi înțeles cu CFR Cluj. Cristiano Bergodi, atacat de Laszlo Dioszegi, după ce s-ar fi înțeles cu CFR Cluj! Italianul e acuzat că l-a mințit pe patronul lui Sepsi Laszlo Dioszegi i-a propus lui Cristiano Bergodi să rămână la Sepsi, dar acesta

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a declarat dezamăgit de Cristiano Bergodi, care s-ar fi înțeles cu CFR Cluj.

Cristiano Bergodi, atacat de Laszlo Dioszegi, după ce s-ar fi înțeles cu CFR Cluj! Italianul e acuzat că l-a mințit pe patronul lui Sepsi

Laszlo Dioszegi i-a propus lui Cristiano Bergodi să rămână la Sepsi, dar acesta a refuzat și în cele din urmă s-a înțeles cu CFR Cluj.

Patronul formației din Jud. Covasna s-a declarat dezamăgit de atitudinea italianului, care în momentul despărțirii i-a transmis că are de gând să încerce o experiență în fotbalul arab sau în țara sa natală, în Serie B.

„Acum o jumătate de oră am citit și eu. Eu, personal, sunt surprins. El mi-a spus că vrea să plece acasă în Italia sau în Arabia. Am crezut că nu vrea să plece la CFR. Sunt dezamăgit, dar asta e viața de antrenor. Putea să-mi spună că pleacă la CFR, pentru că nu aveam ce să îi fac.

Supărat nu sunt,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos