728 x 90

Cosmin Contra rupe tăcerea, după perioada Cortacero la Dinamo

Cosmin Contra rupe tăcerea, după perioada Cortacero la Dinamo

Cosmin Contra a dezvăluit informații din ultima sa perioadă petrecută la Dinamo, din perioada în care clubul tocmai fusese preluat de Pablo Cortacero. Cosmin Contra a rupt tăcerea, după perioada Pablo Cortacero la Dinamo! Cum a răspuns la întrebarea „nu ți s-a părut nimic suspect?” În 2020, Pablo Cortacero o prelua pe Dinamo și îl

Cosmin Contra a dezvăluit informații din ultima sa perioadă petrecută la Dinamo, din perioada în care clubul tocmai fusese preluat de Pablo Cortacero.

Cosmin Contra a rupt tăcerea, după perioada Pablo Cortacero la Dinamo! Cum a răspuns la întrebarea „nu ți s-a părut nimic suspect?”

În 2020, Pablo Cortacero o prelua pe Dinamo și îl punea antrenor pe Cosmin Contra, tehnicianul fiind ademenit de un proiect care se anunța uriaș. Patronul s-a dovedit, însă, a fi un escroc, după ce le-a oferit contracte uluitoare unor fotbaliști de duzină, pe care nu i-a plătit niciodată.

Spaniolul a convins și câteva nume importante să vină în „Groapă”, însă mulți dintre jucătorii remunerați regește erau veniți din diviziile inferioare. Din acel moment, Dinamo s-a adâncit în criza în care deja se afla, și nu a mai durat mult până la insolvență.

Cosmin Contra a fost acuzat de suporterii roș-albilor că a știut de la bun…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos