728 x 90

Cine este jucătorul care a câștigat toate trofele europene

Cine este jucătorul care a câștigat toate trofele europene

Emerson Palmieri a scris istorie după finala Conference League și a devenit primul fotbalist care câștigă toate trofeele europene. La Praga, echipa italianului, West Ham, a învins-o cu 2-1 pe Fiorentina, izbutind să prindă astfel „biletul” pentru grupele Europa League. Emerson Palmieri, singurul fotbalist din istorie care a câștigat toate trofeele europene Ajuns la 28

Emerson Palmieri a scris istorie după finala Conference League și a devenit primul fotbalist care câștigă toate trofeele europene. La Praga, echipa italianului, West Ham, a învins-o cu 2-1 pe Fiorentina, izbutind să prindă astfel „biletul” pentru grupele Europa League.

Emerson Palmieri, singurul fotbalist din istorie care a câștigat toate trofeele europene

Ajuns la 28 de ani, brazilianul care joacă pentru naționala Italiei a reușit miercuri să câștige și Conference League, după ce londonezii de la West Ham au bătut-o cu scorul de 2-1 pe Fiorentina.

Astfel, Emerson Palmieri a bifat și ultimul „obiectiv”, cucerind al cincilea trofeu european din carieră, într-un sezon în care West Ham a dat și peste FCSB. De altfel, internaționalul italian a și marcat un gol în meciul tur, încheiat cu scorul de 3-1 pentru englezi.

Emerson Palmieri, într-un duel pentru balon cu Bogdan Rusu

Seria fantastică a lui Palmieri a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos