728 x 90

Ceahlăul, Tunari, Alexandria, Reșița și Corvinul sunt în Liga 2

Ceahlăul, Tunari, Alexandria, Reșița și Corvinul sunt în Liga 2

Lupta pentru promovarea în Liga 2 s-a încheiat miercuri seară, 7 iunie 2023, iar cele cinci câștigătoare care au dreptul să se înscrie în ediția 2023-2024 sunt Ceahlăul Piatra Neamț, CS Tunari, CSM Alexandria, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara. Toate acestea au disputat pe teren propriu manșa retur a fazei finale a barajului de promovare,

Lupta pentru promovarea în Liga 2 s-a încheiat miercuri seară, 7 iunie 2023, iar cele cinci câștigătoare care au dreptul să se înscrie în ediția 2023-2024 sunt Ceahlăul Piatra Neamț, CS Tunari, CSM Alexandria, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara.

Toate acestea au disputat pe teren propriu manșa retur a fazei finale a barajului de promovare, iar pe cele cinci stadioane care au găzduit jocurile au fost prezenți ”peste 30.000 de fani”, potrivit unui anunț al Federației Române de Fotbal.

Cei mai mulți au fost la partidele desfășurate la Hunedoara și Piatra Neamț, câte 12.000, însă nici Reșița nu s-a lăsat mai prejos, cu 8.000. În schimb, la Tunari au asistat cei mai puțini, sub 1.000 de spectatori.

Toate gazdele din returul fazei finale a barajului pentru Liga 2 au câștigat și au promovat

Cu meciuri în care promovarea era pe masă, iubitorii de fotbal din localitățile implicate în aceste cinci finale au luat cu asalt stadioanele…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos