728 x 90

Ce șanse are Dinamo să îl convingă pe Denis Drăguș

Ce șanse are Dinamo să îl convingă pe Denis Drăguș

Numele lui Denis Drăguș a fost asociat cu Dinamo, dar Marius Mitran crede că nu există șanse ca mutarea să se realizeze. Dinamo a promovat în Superliga după ce a trecut de FC Argeș la baraj, iar conducătorii din Șos. Ștefan cel Mare pregătesc deja campania de achiziții. Printre numele vehiculate s-a pomenit și cel


Numele lui Denis Drăguș a fost asociat cu Dinamo, dar Marius Mitran crede că nu există șanse ca mutarea să se realizeze.

Dinamo a promovat în Superliga după ce a trecut de FC Argeș la baraj, iar conducătorii din Șos. Ștefan cel Mare pregătesc deja campania de achiziții. Printre numele vehiculate s-a pomenit și cel al lui Denis Drăguș, atacantul lui Standard Liege, potrivit anunțului făcut în presa din Belgia.

Invitat în platoul ProSport Live, jurnalistul Marius Mitran a concluzionat că mutarea nu are șanse de reușită, dar a menționat că „dă bine discuția asta, se mai practică și în Occident”.

Ce șanse are Dinamo să îl convingă pe Denis Drăguș: „Se mai practică și în Occident”

Belgienii au scris că Denis Drăguș a fost contactat de Dinamo pentru un transfer, dar „câinii” nu își permit să ofere salarii mari în acest moment.

Marius Mitran spune că fotbalistul este unul mult prea costisitor…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos