728 x 90

„Cazul Ionuț Vînă” se poate întoarce împotriva celor de la Universitatea Craiova!

„Cazul Ionuț Vînă” se poate întoarce împotriva celor de la Universitatea Craiova!

Ionuț Vînă, jucător care se află deja de câteva luni în litigiu cu Universitatea Craiova, asemenea lui Sergiu Hanca, și-a reziliat contractul cu formația din Bănie în cursul zilei de joi, motiv pentru clubul alb-albastru să îl ironizeze pe mijlocașul central în vârstă de 28 de ani. „Cazul Ionuț Vînă” se poate întoarce împotriva celor


Ionuț Vînă, jucător care se află deja de câteva luni în litigiu cu Universitatea Craiova, asemenea lui Sergiu Hanca, și-a reziliat contractul cu formația din Bănie în cursul zilei de joi, motiv pentru clubul alb-albastru să îl ironizeze pe mijlocașul central în vârstă de 28 de ani.

„Cazul Ionuț Vînă” se poate întoarce împotriva celor de la Universitatea Craiova: „La TAS nu ai nicio siguranță!”

„337 de minute petrecute pe gazon în acest sezon pentru Știința. Drum bun, Ionuț! Mult succes în afaceri!”, a fost mesajul de despărțire postat de cei de la Universitatea Craiova, cu aluzie la faptul că Vînă și Hanca au reclamat clubul la Comisia de Disciplină a FRF după ce au fost excluși din lot, în mod abuziv, susțin ei, de către Mirel Rădoi, antrenorul de la acea vreme, și au solicitat daune uriașe, în valoare totală de peste 7 milioane de euro.

Cei doi jucători nu au avut câștig de cauză la…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos