728 x 90

Cântăreața care s-a pozat cu Simona Halep în aeroport dă din casă

Cântăreața care s-a pozat cu Simona Halep în aeroport dă din casă

Cântăreața AMME a povestit cum a decurs întâlnirea cu Simona Halep, din Aeroportul „Henri Coandă”, spunând că a trăit o nebunie absolută după aceea. AMME și Simona Halep s-au fotografiat împreună înainte ca dubla campioană de Grand Slam să plece în vacanța de la Roma, iar imaginea a devenit virală. Cântăreața care s-a pozat cu

Cântăreața AMME a povestit cum a decurs întâlnirea cu Simona Halep, din Aeroportul Henri Coandă”, spunând că a trăit o nebunie absolută după aceea.

AMME și Simona Halep s-au fotografiat împreună înainte ca dubla campioană de Grand Slam să plece în vacanța de la Roma, iar imaginea a devenit virală.

Cântăreața care s-a pozat cu Simona Halep în aeroport dă din casă: „Am mers până la ea și…” Incredibil ce a urmat: „A aflat taică-meu de la vecini!”

Tânăra cântăreață din România a dezvăluit povestea din spatele fotografiei cu Simona Halep, mărturisind că a fost șocată de vâlva creată în jurul ei: Doamne, s-a creat atâta vâlvă cu subiectul ăsta că am apărut în cinci ziare și a aflat și taică-meu, care n-are Facebook, n-are Instagram. A aflat de la vecini! A aflat maică-mea, a aflat bunică-mea. A aflat familia mea!

A fost super random (n.r. – întâmplătoare) și rapidă toată…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos