728 x 90

Campioana din Liga 4 Sălaj, Luceafărul Bălan, pusă sub acuzare

Campioana din Liga 4 Sălaj, Luceafărul Bălan, pusă sub acuzare

Posibile probleme cu legea în Liga 4 Sălaj, acolo unde campioana din acest sezon, Luceafărul Bălan, a intrat în atenția organelor abilitate. Sunt acuzații care aduc în discuție ”infracțiuni de falsificare de instrumente oficiale, folosirea instrumentelor false, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals”. Campioana din Liga 4 Sălaj, Luceafărul Bălan, acuzată că

Posibile probleme cu legea în Liga 4 Sălaj, acolo unde campioana din acest sezon, Luceafărul Bălan, a intrat în atenția organelor abilitate.

Sunt acuzații care aduc în discuție ”infracțiuni de falsificare de instrumente oficiale, folosirea instrumentelor false, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals”.

Campioana din Liga 4 Sălaj, Luceafărul Bălan, acuzată că a încălcat legea

Joi, 8 iunie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au intervenit, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, și au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Jibou și Hida. Sunt mai multe capete de acuzare, iar toate privesc, conform Sportul Sălăjean, campioana din Liga 4, Luceafărul Bălan.

Despre ce e vorba? Oficialii clubului, antrenorul Emil Ionaş şi delegatul Alexandru Colciar, ar fi depus la Asociația Județeană de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos