728 x 90

Avertisment pentru Gigi Becali în privința lui Vlad Chiricheș!

Avertisment pentru Gigi Becali în privința lui Vlad Chiricheș!

În direct la ProSport Live, Florin Motroc, fost fotbalist la Rapid, a vorbit, printre altele, și despre încercarea lui Gigi Becali de a-l readuce pe Vlad Chiricheș înapoi la FCSB în această vară și a lansat un avertisment pentru patronul vicecampioanei României. Avertisment pentru Gigi Becali în privința lui Vlad Chiricheș: „E clar că e


În direct la ProSport Live, Florin Motroc, fost fotbalist la Rapid, a vorbit, printre altele, și despre încercarea lui Gigi Becali de a-l readuce pe Vlad Chiricheș înapoi la FCSB în această vară și a lansat un avertisment pentru patronul vicecampioanei României.

Avertisment pentru Gigi Becali în privința lui Vlad Chiricheș: „E clar că e o problemă! Alegerea este delicată și riscantă!”

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a adus în discuție faptul că fundașul central de la Cremonese se confruntă din ce în ce mai des cu probleme musculare, fapt ce poate face ca eventuala sa aducere la FCSB să fie una foarte riscantă, mai ales în condițiile în care fotbalistul de 33 de ani ar urma să aibă și un salariu mare pentru nivelul financiar existent în prezent în fotbalul românesc.

„FCSB-ul a rămas acum numai într-un fundaș central, asta e o mare problemă pentru o echipă care totuși începe în cupele europene un…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos