728 x 90

Anunț crucial dinspre CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu!

Anunț crucial dinspre CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu!

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit pentru prima dată în mod public după ce plecarea lui Dan Petrescu de la clubul din Gruia a fost anunțată oficial. Anunț crucial dinspre CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu: „Am vorbit cu doi antrenori!” Fostul arbitru FIFA a ținut să precizeze că el nu a


Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit pentru prima dată în mod public după ce plecarea lui Dan Petrescu de la clubul din Gruia a fost anunțată oficial.

Anunț crucial dinspre CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu: „Am vorbit cu doi antrenori!”

Fostul arbitru FIFA a ținut să precizeze că el nu a avut nicio implicare în această despărțire și a explicat că „Bursucul”, cel care va fi noul antrenor al sud-coreenilor de la Jeonbuk, a căzut de acord cu acționarul majoritar Nelu Varga în sensul plecării sale.

Interesant de remarcat faptul că Balaj a apreciat că existau șanse mari ca Petrescu să plece de la CFR chiar și în eventualitatea în care formația ardeleană ar fi cucerit un nou titlu în Superliga în sezonul recent încheiat.

De asemenea, președintele fostei campioane a României a vorbit și despre înlocuitorul lui Dan Petrescu și a dezvăluit că au existat deja discuții cu doi tehnicieni, unul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos