728 x 90

„Am vrut să protejez anumiți oameni în momentul ăla și am luat totul în cârca mea. Adevărul e departe de ce s-a vorbit”

„Am vrut să protejez anumiți oameni în momentul ăla și am luat totul în cârca mea. Adevărul e departe de ce s-a vorbit”

Unul dintre cele mai urâte episoade ale sezonului recent încheiat a fost cel al scandalului dintre Gabi Tamaș și Nae Constantin. Nae Constantin rupe tăcerea în scandalul cu Tamaș: „Am vrut să protejez anumiți oameni în momentul ăla și am luat totul în cârca mea. Adevărul e departe de ce s-a vorbit” Aflat la o


Unul dintre cele mai urâte episoade ale sezonului recent încheiat a fost cel al scandalului dintre Gabi Tamaș și Nae Constantin.

Nae Constantin rupe tăcerea în scandalul cu Tamaș: „Am vrut să protejez anumiți oameni în momentul ăla și am luat totul în cârca mea. Adevărul e departe de ce s-a vorbit”

Aflat la o masă cu mai mulți colegi, fostul internațional, aflat în stare euforico-bahică, și-a sunat fostul antrenorul, discuția degenerând cu injurii la adresa oficialilor clubului ploieștean și vorbe urâte destinate suporterilor. Convorbirea a devenit a doua zi publică, antrenorul asumându-și înregistrarea ei.

Tamaș a plecat de la Petrolul, peste câteva luni același lucru a făcut și Nae Constantin, dar între cei doi există un proces în instanță, fotbalistul acuzându-și fostul tehnician de stricarea imaginii publice.

Constantin a dezvăluit că a luat toata vina asupra lui, pentru a proteja anumite persoane din…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos