728 x 90

Transferul la FCSB care îl poate umple de bani pe Gigi Becali

Transferul la FCSB care îl poate umple de bani pe Gigi Becali

Vali Badea, golgheterul care a dus-o pe FCSB în grupele Ligii Campionilor, pariază pe Arnold Garita! Fostul vârf al roș-albaștrilor crede că atacantul legimitat la FC Argeș este peste Pantelis Kapetanos și Harlem Gnohere. Vali Badea pariază pe Arnold Garita și îl anunță pe Gigi Becali: „Este peste Kapetanos și Gnohere!” Vali Badea a rămas

Vali Badea, golgheterul care a dus-o pe FCSB în grupele Ligii Campionilor, pariază pe Arnold Garita! Fostul vârf al roș-albaștrilor crede că atacantul legimitat la FC Argeș este peste Pantelis Kapetanos și Harlem Gnohere.

Vali Badea pariază pe Arnold Garita și îl anunță pe Gigi Becali: „Este peste Kapetanos și Gnohere!”

Vali Badea a rămas cu sufletul alături de FCSB și așteaptă ca Arnold Garita să fie atacantul ideal pentru vicecampioana României, chiar dacă vârful tocmai a retrogradat cu FC Argeș în Liga 2.

„Eroul” returului de senzație cu Standard Liege din 2006 a explicat pentru ProSport de ce Garita poate să fie chiar mai ultil decât Kapetanos și Gnohere.

„Garita este un atacant de careu, dar care a avut reușite la Pitești, o echipă de contraatac. În schimb, Steaua (n.n. FCSB) atacă tot timpul în meciurile din campionat, este altceva din acest punct de vedere. El are viteză, talie, mi se pare că este…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos