728 x 90

Sorana Cîrstea, așa cum nu a mai fost văzută până acum! VIDEO

Sorana Cîrstea, așa cum nu a mai fost văzută până acum! VIDEO

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 32 WTA) a oferit imagini savuroase la ultimul antrenament, putând fi văzută de fanii de pe rețelele de socializare într-o ipostază inedită. Sorana Cîrstea s-a întors pe terenul de antrenament după eșecul de la Roland Garros, sportiva noastră fiind învinsă la debutul în Grand Slam-ul desfășurat pe zgură: 5-7,

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 32 WTA) a oferit imagini savuroase la ultimul antrenament, putând fi văzută de fanii de pe rețelele de socializare într-o ipostază inedită.

Sorana Cîrstea s-a întors pe terenul de antrenament după eșecul de la Roland Garros, sportiva noastră fiind învinsă la debutul în Grand Slam-ul desfășurat pe zgură: 5-7, 6-2, 2-6 cu Jasmine Paolini (Italia, 53 WTA).

Sorana Cîrstea, așa cum nu a mai fost văzută până acum! Românca a oferit imagini savuroase la ultimul antrenament

Cu toate că Sorana Cîrstea lovește reverul cu două mâini și nu se încumetă să trimită slice-uri (n.r. – mingi tăiate), jucătoarea română a făcut un experiment la ultimul antrenament. Sorana și-a antrenat reverul slice, această lovitură fiind extrem de eficientă pe iarbă, suprafața pe care se vor desfășura următoarele turnee din circuitul WTA..

Sori” nu lovește de obicei mingea în acest fel în…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos