728 x 90

Șoc la Sf. Gheorghe! Sepsi s-a despărțit de doi titulari importanți!

Șoc la Sf. Gheorghe! Sepsi s-a despărțit de doi titulari importanți!

Oficialii de la Sepsi Sf. Gheorghe, echipa care a câștigat ultimele două ediții ale Cupei României, au luat o decizie aparent foarte surprinzătoare și, după ce s-au despărțit de antrenorul Cristiano Bergodi, au pus acum pe liber și doi dintre cei mai importanți jucători. Șoc la Sf. Gheorghe! Sepsi s-a despărțit de doi titulari importanți:


Oficialii de la Sepsi Sf. Gheorghe, echipa care a câștigat ultimele două ediții ale Cupei României, au luat o decizie aparent foarte surprinzătoare și, după ce s-au despărțit de antrenorul Cristiano Bergodi, au pus acum pe liber și doi dintre cei mai importanți jucători.

Șoc la Sf. Gheorghe! Sepsi s-a despărțit de doi titulari importanți: „Le urăm succes în continuare!”

Este vorba despre atacantul Alexandru Tudorie și fundașul central Mihai Bălașa. Plecările celor doi au fost anunțate de către clubul covăsnean prin intermediul unui comunicat postat în cursul zilei de miercuri.

Clubul Sepsi OSK se desparte de jucătorii Alexandru Tudorie (în vârstă de 27 de ani) și Mihai Bălașa (în vârstă de 28 de ani), contractul acestora urmând să expire pe 30 iunie 2023.

 

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos