728 x 90

Scandal la FC Argeș.Piteștenii se acuză între ei din cauza lui Garita

Scandal la FC Argeș.Piteștenii se acuză între ei din cauza lui Garita

Jean Vlădoiu, fostul manager al piteștenilor, i-a pasat în cârca lui Mihai Foamete perfectarea contractului lui Arnold Garita cu FC Argeș. FC Argeș îl va pierde gratis pe Arnold Garita FC Argeș a retrogradat în Liga 2 și riscă acum să mai piardă încă un atacant foarte bun liber de contract, așa cum s-a întâmplat și


Jean Vlădoiu, fostul manager al piteștenilor, i-a pasat în cârca lui Mihai Foamete perfectarea contractului lui Arnold Garita cu FC Argeș.

FC Argeș îl va pierde gratis pe Arnold Garita

FC Argeș a retrogradat în Liga 2 și riscă acum să mai piardă încă un atacant foarte bun liber de contract, așa cum s-a întâmplat și cu Malele. De această situație încearcă să profite Gigi Becali, cel care a intrat deja în negocieri cu atacantul camerunez.

Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeș, a dezvăluit pentru ProSport că el a aflat de posibilitatea ca Arnold Garita să plece liber de la FC Argeș, conform unei clauze din contract, abia acum două luni de zile.

Cu toate acestea, Tudose speră ca Arnold Garita să mai aibă contract cu FC Argeș încă un an, așa cum alți oameni de prin club susțin.

„Să iasă Jean Vlădoiu și să ne vorbească de contractul lui Garita. E l-a adus și el știe clar ce clauze sunt…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos