728 x 90

Rapid nu ar trebui să dea 1,5 milioane de euro pe Malcom Edjouma

Rapid nu ar trebui să dea 1,5 milioane de euro pe Malcom Edjouma

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, îi avertizează pe Dan Șucu și pe Adi Mutu că Malcom Edjouma nu merită un efort de 1,5 milioane de euro. Formația de lângă Podul Grant pare determinată să dea câteva lovituri în această perioadă de mercato, iar printre ținte s-ar număra și Malcom Edjouma, de la FCSB.


Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, îi avertizează pe Dan Șucu și pe Adi Mutu că Malcom Edjouma nu merită un efort de 1,5 milioane de euro.

Formația de lângă Podul Grant pare determinată să dea câteva lovituri în această perioadă de mercato, iar printre ținte s-ar număra și Malcom Edjouma, de la FCSB.

Prezent în studioul ProSport Live, Dinu Gheorghe le-a transmis conducătorilor din Giulești că investiția în fotbalistul vicecampioanei nu ar fi una rentabilă.

Dan Șucu și Adrian Mutu, puși în gardă de Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid: „Edjouma nu merită 1,5 milioane de euro”. Ce jucători ar trebui să transfere giuleștenii

Dinu Gheorghe le transmite lui Dan Șucu și Adrian Mutu că Rapid nu ar trebui să scoată 1,5 milioane de euro pentru Malcom Edjouma.

„Dacă domnul Șucu a anunțat că Rapid are un buget de 4 milioane pentru transferuri. Eu mă aștept la multă experiență din…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos