728 x 90

Poli Iași a anunțat despărțirea de trei jucători. Unul dintre ei era cel mai vechi la echipă și mai avea doi ani de contract

Poli Iași a anunțat despărțirea de trei jucători. Unul dintre ei era cel mai vechi la echipă și mai avea doi ani de contract

Clubul Politehnica Iași a anunțat, miercuri, despărțirea de trei dintre jucătorii cu care a promovat în SuperLigă. Aceștia sunt fundașul central Viorel Lică și mijlocașii centrali Tudor Telcean și Francisc Cristea. Poli Iași s-a despărțit oficial de trei jucători Gruparea din Copou a oficializat, miercuri, despărțirea de jucătorii Viorel Lică, Tudor Telcean și Francisc Cristea.


Clubul Politehnica Iași a anunțat, miercuri, despărțirea de trei dintre jucătorii cu care a promovat în SuperLigă. Aceștia sunt fundașul central Viorel Lică și mijlocașii centrali Tudor Telcean și Francisc Cristea.

Poli Iași s-a despărțit oficial de trei jucători

Gruparea din Copou a oficializat, miercuri, despărțirea de jucătorii Viorel Lică, Tudor Telcean și Francisc Cristea. Cei trei au fost anunțați încă de la sfârșitul săptămânii trecute că nu mai intră în vederile antrenorului Leo Grozavu și nici nu s-au mai prezentat la reunirea lotului, luni.

Dacă Viorel Lică (28 de ani) și Tudor Telcean (21 de ani) erau la final de contract și nu li s-au prelungit angajamentele, Francisc Cristea (22 de ani) mai avea contract cu clubului până în 2025.

Cristea și-a reziliat contractul cu clubul și a devenit liber de contract, putând merge la orice altă echipă.

Oficialii din Copou și-ar fi dorit să-l păstreze…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos