728 x 90

Noi mărturii-bombă în cazul Simona Halep! Angajații s-au revoltat

Noi mărturii-bombă în cazul Simona Halep! Angajații s-au revoltat

Tot mai multe persoane i se alătură Simonei Halep (31 de ani) în lupta ei pentru demonstrarea nevinovăției, reclamând abuzurile în cazul de dopaj instrumentat de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Angajații Simonei Halep de la Constanța sunt revoltați de amânările repetate ale procesului în care „Simo” este acuzată de două încălcări ale programului


Tot mai multe persoane i se alătură Simonei Halep (31 de ani) în lupta ei pentru demonstrarea nevinovăției, reclamând abuzurile în cazul de dopaj instrumentat de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Angajații Simonei Halep de la Constanța sunt revoltați de amânările repetate ale procesului în care Simo” este acuzată de două încălcări ale programului anti-doping. Aceștia susțin că Simonei i se face „o mare nedreptate”.

Noi mărturii-bombă în cazul Simona Halep! Angajații româncei s-au revoltat: „Ce se întâmplă acum în viata ei este o mare nedreptate!”

Reprezentanții clinicii de kinetoterapie pe care Simona Halep a deschis-o recent la Constanța au transmis un mesaj manifest! Angajații sportivei susțin că Simonei i se pun piedici în cazul de dopaj, deși este curată și limpede”: Fiecare meci al Simonei a fost ca o piesă de teatru de pe marile scene ale lumii,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos