728 x 90

Inter Miami a făcut marele anunț oficial: telenovela Leo Messi s-a terminat cu happy-end pentru americani

Inter Miami a făcut marele anunț oficial: telenovela Leo Messi s-a terminat cu happy-end pentru americani

Clubul din MLS Inter Miami a confirmat oficial semnarea lui Leo Messi după ce superstarul argentinian a anunțat public decizia de a se muta peste Ocean după expirarea contractului său cu PSG. Câștigătorul a șapte trofee Balonul de Aur va deveni cel mai bun fotbalist care a evoluat vreodată în campionatul de fotbal din Statele


Clubul din MLS Inter Miami a confirmat oficial semnarea lui Leo Messi după ce superstarul argentinian a anunțat public decizia de a se muta peste Ocean după expirarea contractului său cu PSG.

Câștigătorul a șapte trofee Balonul de Aur va deveni cel mai bun fotbalist care a evoluat vreodată în campionatul de fotbal din Statele Unite ale Americii.

Superstarul PSG Leo Messi a ales să își continue din sezonul viitor cariera sa stelară la clubul din MLS Inter Miami

Echipa deținută în coproprietate de legenda Angliei David Beckham a anunțat oficial transferul lui Leo Messi pe rețelele sociale printr-un clip video care face trimitere la interesul puternic manifestat de Barcelona și Al Hilal pentru campionul mondial argentinian.

The post Inter Miami a făcut marele anunț oficial: telenovela Leo Messi s-a terminat cu happy-end pentru americani appeared first on Prosport.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos