728 x 90

Ilie Dumitrescu a fost cucerit de fanii lui Dinamo: „Sunt admirabili!”

Ilie Dumitrescu a fost cucerit de fanii lui Dinamo: „Sunt admirabili!”

Ilie Dumitrescu are doar cuvinte de laudă pentru fanii lui Dinamo! Deși este atât de apreciat de steliști, „Mister” crede că suporterii din „Ștefan cel Mare” sunt cu adevărat admirabili, după ce echipa lui Ovidiu Burcă a reușit să promoveze și cu ajutorul lor în Superliga. Ilie Dumitrescu, dat pe spate de suporterii lui Dinamo:


Ilie Dumitrescu are doar cuvinte de laudă pentru fanii lui Dinamo! Deși este atât de apreciat de steliști, „Mister” crede că suporterii din „Ștefan cel Mare” sunt cu adevărat admirabili, după ce echipa lui Ovidiu Burcă a reușit să promoveze și cu ajutorul lor în Superliga.

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de suporterii lui Dinamo: „Când n-au fost în Superliga, golul era imens!”

Ilie Dumitrescu este conștient că n-are cum să fie iubit în „Ștefan cel Mare”, însă fostul mare jucător al naționalei României crede că suporterii lui Dinamo au avut un rol „determinant” în revenirea „câinilor” în elita fotbalului românesc.

„Eu am fost foarte trist să văd că Dinamo retrogradează. M-am format ca fotbalist din competiția asta foarte puternică, cu toate echipele cu istorie. În momentul în care n-a fost Dinamo în Superliga, golul era imens.

Suporterii au un rol determinat, iar fanii sunt admirabili…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos