728 x 90

Hidroelectrica a anunţat intenția de LISTARE la Bursa de Valori Bucureşti

Hidroelectrica a anunţat intenția de LISTARE la Bursa de Valori Bucureşti

Hidroelectrica, principalul producător de energie electrică din România, a anunţat oficial – marți – intenţia de listare la Bursa de Valori Bucureşti, prin vânzarea a unei părţi de până la 20% din deţinerea acţionarului minoritar Fondul Proprietatea. Admiterea este de aşteptat să aibă loc în iulie 2023 și, odată admise la tranzacţionare, acţiunile societăţii vor


Hidroelectrica, principalul producător de energie electrică din România, a anunţat oficial – marți – intenţia de listare la Bursa de Valori Bucureşti, prin vânzarea a unei părţi de până la 20% din deţinerea acţionarului minoritar Fondul Proprietatea.

Admiterea este de aşteptat să aibă loc în iulie 2023 și, odată admise la tranzacţionare, acţiunile societăţii vor fi incluse în indicele BET.

„Hidroelectrica are un istoric îndelungat de creştere semnificativă şi de generare de profit pentru acţionari, fiind principalul producător de energie electrică din România, cu un portofoliu de producţie 100% din surse regenerabile. Ne aflăm într-o poziţie bună pentru a continua tendinţa de creştere, având o strategie clară, axată pe eficienţă operaţională, diversificarea şi extinderea afacerii şi asigurarea rentabilităţii capitalului, toate acestea fiind susţinute de un mediu sectorial şi macroeconomic favorabil pe termen lung….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos