728 x 90

Helmut Duckadam i-a ales portarul lui Edi Iordănescu

Helmut Duckadam i-a ales portarul lui Edi Iordănescu

Helmut Duckadam este convins că Edi Iordănescu va miza pe Mihai Aioani în meciurile cu Kosovo și Elveția. Echipa națională a României se pregătește pentru „dubla” cu Kosovo și Elveția, din preliminariile CE 2024, iar unul dintre marile semne de întrebare este numele portarului titular. În absența lui Florin Niță, Edi Iordănescu are de ales


Helmut Duckadam este convins că Edi Iordănescu va miza pe Mihai Aioani în meciurile cu Kosovo și Elveția.

Echipa națională a României se pregătește pentru „dubla” cu Kosovo și Elveția, din preliminariile CE 2024, iar unul dintre marile semne de întrebare este numele portarului titular.

În absența lui Florin Niță, Edi Iordănescu are de ales între Ștefan Târnovanu (FCSB), Horațiu Moldovan (Rapid) și Mihai Aioani (Farul), iar Helmut Duckadam este convins că cel de-al treilea va intra în primul „11”.

Helmut Duckadam i-a ales portarul lui Edi Iordănescu: „Opțiunea mea e clară!”

Edi Iordănescu va miza pe Mihai Aioani în meciurile cu Kosovo și Elveția, este convins fostul mare goal-keeper Helmut Duckadam.

Acesta a spus că, neavând niciun portar cu experiență internațională în lot, selecționerul va merge pe mâna celui care de curând a cucerit titlul cu Farul. „Eu cred că prima șansă o are…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos