728 x 90

Ghezali e de vânzare! Câți bani cere Dinamo pe „magicianul” ei

Ghezali e de vânzare! Câți bani cere Dinamo pe „magicianul” ei

Lamine Ghezali a impresionat la Dinamo în finalul acestui sezon și a fost practic artizanul numărul 1, dintre jucătorii antrenați de Ovidiu Burcă, al promovării „câinilor” în Superliga. Ghezali e de vânzare! Câți bani cere Dinamo pe „magicianul” ei: „A făcut școala de fotbal cu Mbappe!” În consecință, fotbalistul francez în vârstă de 23 de


Lamine Ghezali a impresionat la Dinamo în finalul acestui sezon și a fost practic artizanul numărul 1, dintre jucătorii antrenați de Ovidiu Burcă, al promovării „câinilor” în Superliga.

Ghezali e de vânzare! Câți bani cere Dinamo pe „magicianul” ei: „A făcut școala de fotbal cu Mbappe!”

În consecință, fotbalistul francez în vârstă de 23 de ani a ajuns, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, în vizorul echipelor care se luptă la titlu în România.

În primul rând, el ar fi dorit de Gică Hagi la Farul Constanța, dar există anumite zvonuri și legate de un eventual interes al lui Gigi Becali pentru fotbalistul crescut la academia lui Saint-Etienne, unul dintre cele mai importante cluburi din Franța.

La scurt timp după apariția acestor scenarii, Ovidiu Burcă a fost întrebat despre posibilitatea de a-l pierde pe Ghezali în această vară și a lăsat de înțeles că acest scenariu nu este unul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos