728 x 90

Fostul fotbalist al lui Tottenham e foarte aproape de transferul la FCSB!

Fostul fotbalist al lui Tottenham e foarte aproape de transferul la FCSB!

Este deja-binecunoscut faptul că Vlad Chiricheș, fostul fotbalist de la Tottenham sau Napoli, printre altele, reprezintă una dintre principalele ținte ale celor de la FCSB pe piața transferurilor în această vară. Fostul fotbalist al lui Tottenham e foarte aproape de transferul la FCSB! Meme Stoica e convins că afacerea e excelentă: „Ne-ar ajuta” Gigi Becali


Este deja-binecunoscut faptul că Vlad Chiricheș, fostul fotbalist de la Tottenham sau Napoli, printre altele, reprezintă una dintre principalele ținte ale celor de la FCSB pe piața transferurilor în această vară.

Fostul fotbalist al lui Tottenham e foarte aproape de transferul la FCSB! Meme Stoica e convins că afacerea e excelentă: „Ne-ar ajuta”

Gigi Becali a dezvăluit interesul pentru fundașul central în vârstă de 33 de ani în urmă cu circa trei săptămâni, în cadrul unei intervenții telefonice pe care a avut-o în direct la ProSport Live.

Ulterior, finanțatorul vicecampioanei României i-a făcut o ofertă concretă căpitanului naționalei României, de 30.000 de euro lunar, dar acesta a amânat să dea un răspuns concret, din cauza faptului că el încă se află în așteptarea unei propuneri mai avantajoase, fie din Serie A sau Serie B, fie din zona Golfului Persic, după cum a informat ProSport în exclusivitate.

Acum,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos