728 x 90

Fanii lui West Ham i-au spart capul lui Biraghi de la Fiorentina

Fanii lui West Ham i-au spart capul lui Biraghi de la Fiorentina

Cristiano Biraghi (30 de ani), fotbalistul de la Fiorentina, s-a ales cu capul spart în finala Conference League cu West Ham United. Fiorentina și West Ham United se luptă la Praga pentru trofeul Conference League, aceasta fiind a doua ediție a competiției. Italienii au trecut prin momente de mari emoții după o jumătate de oră


Cristiano Biraghi (30 de ani), fotbalistul de la Fiorentina, s-a ales cu capul spart în finala Conference League cu West Ham United.

Fiorentina și West Ham United se luptă la Praga pentru trofeul Conference League, aceasta fiind a doua ediție a competiției.

Italienii au trecut prin momente de mari emoții după o jumătate de oră de joc, când fanii „ciocănarilor” au aruncat cu obiecte din tribună și l-au umplut de sânge pe fundașul stânga Cristiano Biraghi.

Finală sângeroasă la Praga! Fanii lui West Ham i-au spart capul lui Cristiano Biraghi de la Fiorentina

Finala Conference League de la Praga, disputată între italienii de la Fiorentina și englezii de la West Ham United, a fost marcată de episodul petrecut în minutul 33. Fundașul stânga al italienilor, Cristiano Biraghi, se pregătea să execute o lovitură de la colț din fața peluzei britanicilor.

Huliganii englezi și-au păstrat acest renume și au început să…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos