728 x 90

EXCLUSIV Un fundaș român în La Liga! Detaliile ofertelor sunt aici

EXCLUSIV Un fundaș român în La Liga! Detaliile ofertelor sunt aici

Vemurile în care Craioveanu, Contra, Hagi, Gâlcă, Gică Popescu ori Adi Ilie făceau furori în fotbalul spaniol de top par neverosimile, raportat la prezent. În sezonul 2022/23 am avut doar trei fotbaliști Români în Spania, iar toți la nivel de Segunda: Rațiu (Huesca), Pașcanu (Ponferradina), Andone (Las Palmas). Cu toate acestea, sursele ProSport dezvăluie că


Vemurile în care Craioveanu, Contra, Hagi, Gâlcă, Gică Popescu ori Adi Ilie făceau furori în fotbalul spaniol de top par neverosimile, raportat la prezent. În sezonul 2022/23 am avut doar trei fotbaliști Români în Spania, iar toți la nivel de Segunda: Rațiu (Huesca), Pașcanu (Ponferradina), Andone (Las Palmas). Cu toate acestea, sursele ProSport dezvăluie că un transfer e aproape de gata de materializare iar noi am putea avea cel puțin un român în La Liga!

Dorit de Rayo Vallecano

Las Palmas a promovat, dar nu e cert dacă Florin Andone va mai continua la echipă. Despre plecarea fundațului dreapta Andrei Rațiu de la Huesca, după un sezon cu evoluții apreciate de presa și specialiștii iberici, s-a tot vorbit, existând și aici inclusiv șansa unei treceri spre primul eșalon. Însă nouă mutare începe să prindă contur, vizând un alt jucător cu profil defensiv, însă stoper!

Tricolorul Alexandru Pașcanu va semna în mod cert în perioada imediat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos