728 x 90

Edi Iordănescu, avertizat de Dorinel Munteanu

Edi Iordănescu, avertizat de Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a vorbit despre întâlnirile cu Kosovo și Elveția și a transmis că Edi Iordănescu este cel care poate înclina balanța în favoarea României. Edi Iordănescu, avertizat de Dorinel Munteanu înainte de „dubla” cu Kosovo și Elveția: „Cel mai important lucru e ca el să fi învățat din primele meciuri” Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor

Dorinel Munteanu a vorbit despre întâlnirile cu Kosovo și Elveția și a transmis că Edi Iordănescu este cel care poate înclina balanța în favoarea României.

Edi Iordănescu, avertizat de Dorinel Munteanu înainte de „dubla” cu Kosovo și Elveția: „Cel mai important lucru e ca el să fi învățat din primele meciuri”

Dorinel Munteanu, liderul selecțiilor la echipa națională a României, îi transmite lui Edi Iordănescu înainte de meciurile cu Kosovo și Elveția să închege un prim „11” pe care să se bazeze în preliminariile CE 2024.

Antrenorul care tocmai a promovat cu Oțelul Galați în Superliga a intrat în febra jocurilor pe care „tricolorii” le vor disputa la jumătatea acestei luni și și-a manifestat convingerea că echipa noastră este capabilă să obțină patru puncte din această „dublă”.

„Sunt două jocuri în deplasare, meciuri în care putem obține patru puncte. Nu consider că Kosovo e o…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos