728 x 90

E 100% copy & paste după proiectul nostru

E 100% copy & paste după proiectul nostru

„Găsiţi 5 diferenţe între cele două proiecte. Nu, găsiţi măcar una (în afara de faptul că PSD nu ştie să folosească diacritice). Nu puteţi”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a USR. Reprezentanţii Uniunii au publicat şi o imagine cu cele două proiecte. Potrivit postării, proiectul PSD care vizează eliminarea pensiilor speciale ale


„Găsiţi 5 diferenţe între cele două proiecte. Nu, găsiţi măcar una (în afara de faptul că PSD nu ştie să folosească diacritice). Nu puteţi”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a USR.

Reprezentanţii Uniunii au publicat şi o imagine cu cele două proiecte.

Potrivit postării, proiectul PSD care vizează eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor este copie fidelă a proiectului USR depus în Parlament în 2022.

„Proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, depus ieri, e 100% copy & paste după proiectul nostru, depus acum mai mult de un an”, se menţionează în finalul postării.

Parlamentarii PSD au depus marţi o iniţiativă legislativă care vizează eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Anunţul a fost făcut de Alfred Simonis, liderul Grupului PSD din Camera Deputaţilor

„Am depus astăzi în Parlament o iniţiativă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos