728 x 90

Diana Munteanu, criticată dur după ce s-a afișat în costum de baie

Diana Munteanu, criticată dur după ce s-a afișat în costum de baie

Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, a fost criticată dur pe Instagram, după ce s-a afișat în costum de baie. Unii internauți au fost deranjați de faptul că vedeta de televiziune se dezgolește prea mult, ținând cont că are 44 de ani. Diana Munteanu, criticată dur după ce s-a afișat în costum de


Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, a fost criticată dur pe Instagram, după ce s-a afișat în costum de baie. Unii internauți au fost deranjați de faptul că vedeta de televiziune se dezgolește prea mult, ținând cont că are 44 de ani.

Diana Munteanu, criticată dur după ce s-a afișat în costum de baie pe Instagram

Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu, are o formă fizică de invidiat la 44 ani. Pe rețelele de socializare, blondina este foarte activă, acolo unde își încântă fanii cu imagini incredibile. Recent, blondina a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu ea în costum de baie, însă fanii săi nu prea au fost încântați.

Diana Munteanu a profitat de vremea caldă și s-a filmat în timp ce stătea întinsă pe un șezlong, arătându-și formele sexy. Urmăritorii săi nu prea bine video-ul respectiv și au criticat-o dur pe aceasta, reproșându-i că se expune prea mult pe internet.

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos