728 x 90

De ce nu îl place Ladislau Boloni pe Gigi Becali

De ce nu îl place Ladislau Boloni pe Gigi Becali

Ladislau Boloni (70 de ani) a discutat despre situația de la FCSB și a dezvăluit motivele pentru care, în ciuda afinităților sale roș-albastre, nu poate susține clubul lui Gigi Becali. Ladislau Boloni a dezvăluit de ce nu poate ține cu FCSB Concret, antrenorul aflat sub contract cu cei de la Metz susține că marea greșeală


Ladislau Boloni (70 de ani) a discutat despre situația de la FCSB și a dezvăluit motivele pentru care, în ciuda afinităților sale roș-albastre, nu poate susține clubul lui Gigi Becali.

Ladislau Boloni a dezvăluit de ce nu poate ține cu FCSB

Concret, antrenorul aflat sub contract cu cei de la Metz susține că marea greșeală a latifundiarului din Pipera este modul în care alege să conducă clubul: imixtiunile sale nu pot fi în conformitate cu o echipă de tradiția Stelei, fostă câștigătoare a Cupei Campionilor.

Totodată, Ladislau Boloni consideră că strategia actuală a lui Gigi Becali nu doar că este una care nu aduce succes, dar reprezintă și o lipsă totală de respect la adresa suporterilor și a fotbalului în sine, motiv pentru care nu se poate simți atașat de FCSB.

„Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Această grupare (n.r.- FCSB) e condusă într-un fel…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos