728 x 90

Cuplul anului!? Paula Badosa, surprinsă cu numărul 5 ATP

Cuplul anului!? Paula Badosa, surprinsă cu numărul 5 ATP

Paula Badosa (Spania, 25 de ani) și Stefanos Tsitsipas (Grecia, 24 de ani) și-au pus fanii pe jar în timpul turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Se pare că Paula Badosa (29 ATP) și Stefanos Tsitsipas (5 ATP) formează cel mai nou cuplu din tenis, cei doi schimbându-și fotografiile de profil de pe

Paula Badosa (Spania, 25 de ani) și Stefanos Tsitsipas (Grecia, 24 de ani) și-au pus fanii pe jar în timpul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Se pare că Paula Badosa (29 ATP) și Stefanos Tsitsipas (5 ATP) formează cel mai nou cuplu din tenis, cei doi schimbându-și fotografiile de profil de pe Spotify cu un selfie în care apar împreună.

Cuplul anului în tenis!? Cum au fost surprinși Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas în timpul turneului de la Roland Garros

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas, doi jucători de top din circuitul WTA, respectiv ATP, au alimentat zvonurile că s-au cuplat, punându-și câte un selfie în care apar împreună la profilul de pe Spotify, potrivit Tennis.com!

Mai mult, Badosa a fost văzută în tribune la meciul pe care Stefanos Tsitsipas l-a disputat în optimille de finală de la Roland Garros, 7-5, 6-3, 6-0 cu Sebastian Ofner (Austria).

Între timp, grecul a părăsit turneul, fiind eliminat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos