728 x 90

CS Tunari, promovare istorică în Liga 2

CS Tunari, promovare istorică în Liga 2

Ilfovul va avea încă o reprezentantă în campionatul Ligii 2 în sezonul 2023-2024. Era un lucru cert încă din momentul stabilirii finalei a doua din barajele de promovare, însă acum știm cu exactitate echipa care are dreptul sportiv de a participa în noua ediție a ligii secunde. CS Tunari a întors, pe teren propriu, soarta

Ilfovul va avea încă o reprezentantă în campionatul Ligii 2 în sezonul 2023-2024. Era un lucru cert încă din momentul stabilirii finalei a doua din barajele de promovare, însă acum știm cu exactitate echipa care are dreptul sportiv de a participa în noua ediție a ligii secunde.

CS Tunari a întors, pe teren propriu, soarta barajului cu SC Popești Leordeni și se alătură Concordiei Chiajna în Liga 2 ca echipă reprezentantă a județului Ilfov.

Tunariul se va afla la prima sa prezență în eșalonul secund, iar antrenorul său, Gabriel Manu (41 de ani), este la prima realizare importantă în cariera sa de ”principal”, promovarea, urmând a reveni în Liga 2, acolo unde a mai condus o singură echipă, pe Metaloglobus, în ediția 2020-2021.

CS Tunari, promovare istorică în Liga 2 după ce a câștigat Seria a 4-a a Ligii 3 și barajele cu Farul Constanța 2 și SC Popești Leordeni

În manșa secundă a fazei finale a barajului de promovare în…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos