728 x 90

Comisia Europeană a prelungit restricţiile pentru importurile de cereale din Ucraina până pe 15 septembrie

Comisia Europeană a prelungit restricţiile pentru importurile de cereale din Ucraina până pe 15 septembrie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunțat marți că autoritățile de la Bruxelles au decis prelungirea restricțiilor pentru importurile de cereale din Ucraina până pe 15 septembrie. De asemenea, oficialul a mai spus că decizia a fost deja publicată în Jurnalul Oficial. „A apărut deja Regulamentul Uniunii Europene în Jurnalul Oficial. Restricţiile pentru importurile de grâu,


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunțat marți că autoritățile de la Bruxelles au decis prelungirea restricțiilor pentru importurile de cereale din Ucraina până pe 15 septembrie.

De asemenea, oficialul a mai spus că decizia a fost deja publicată în Jurnalul Oficial.

„A apărut deja Regulamentul Uniunii Europene în Jurnalul Oficial. Restricţiile pentru importurile de grâu, porumb, rapiţă şi floarea-soarelui din Ucraina se prelungesc până pe data 15 septembrie. Se dovedeşte faptul că am avut constanţă, am reuşit să transmitem informaţiile necesare, iar Comisia Europeană a înţeles greutăţile cu care se confruntă fermierii şi a decis asupra acestui aspect, având în vedere că în scurt timp intrăm la recoltat şi trebuie să avem spaţiile libere, dar şi posibilitatea de a valorifica producţia atât intern cât şi extern”, a precizat Petre Daea pentru Agerpres.

Petre Daea: Sper ca Ungaria să renunțe la măsura unilaterală

În…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos