728 x 90

Ce îi trebuie viitorului antrenor de la CFR Cluj pentru a nu avea aceeași soartă ca Marius Șumudică: „Hai să spunem adevărul, o să aibă viață grea!”

Ce îi trebuie viitorului antrenor de la CFR Cluj pentru a nu avea aceeași soartă ca Marius Șumudică: „Hai să spunem adevărul, o să aibă viață grea!”

Invitat în ediția de miercuri, 7 iunie, a emisiunii ProSport Live, Dinu Gheorghe a dezvăluit ce îi trebuie viitorului antrenor de la CFR Cluj pentru a nu avea aceeași soartă ca Marius Șumudică. Nelu Varga s-ar putea vedea nevoit să numească un nou tehnician, deoarece Dan Petrescu pare din ce în ce mai aproape să


Invitat în ediția de miercuri, 7 iunie, a emisiunii ProSport Live, Dinu Gheorghe a dezvăluit ce îi trebuie viitorului antrenor de la CFR Cluj pentru a nu avea aceeași soartă ca Marius Șumudică. Nelu Varga s-ar putea vedea nevoit să numească un nou tehnician, deoarece Dan Petrescu pare din ce în ce mai aproape să părăsească Gruia.

„Triunghiul Bermudelor” de la CFR Cluj! Ce îi trebuie viitorului antrenor pentru a nu avea aceeași soartă ca Marius Șumudică

CFR Cluj ar putea avea în sezonul 2023 – 2024 un nou antrenor pe banca tehnică. ProSport a dezvăluit, miercuri, 6 iunie, că Dan Petrescu a ajuns la un acord cu Nelu Varga și a primit liber pentru transferul în Coreea de Sud, la Jeonbuk Hyundai. Antrenorul a făcut demersurile pentru obținerea vizei, după care ar putea semna contractul cu noua echipă și părăsi România.

În cazul în care acest lucru se întâmplă, Nelu Varga va trebui să numească un nou antrenor…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos