728 x 90

A sosit momentul mult așteptat de fanii snooker-ului din România!

A sosit momentul mult așteptat de fanii snooker-ului din România!

Luca Brecel, campionul mondial en-titre, îi va delecta pe fanii snooker-ului din România în cadrul unui meci demonstrativ organizat la Cluj-Napoca la finalul acestei săptămâni. A sosit momentul mult așteptat de fanii snooker-ului din România! Campionul mondial en-titre va disputa un meci demonstrativ la Cluj-Napoca Mai exact, sâmbătă, 10 iunie, cu începere de la ora


Luca Brecel, campionul mondial en-titre, îi va delecta pe fanii snooker-ului din România în cadrul unui meci demonstrativ organizat la Cluj-Napoca la finalul acestei săptămâni.

A sosit momentul mult așteptat de fanii snooker-ului din România! Campionul mondial en-titre va disputa un meci demonstrativ la Cluj-Napoca

Mai exact, sâmbătă, 10 iunie, cu începere de la ora 19:30, belgianul în vârstă de 28 de ani se va duela cu un alt „titan” al acestui sport, Jimmy White, în vârstă de 61 de ani, campionul en-titre al seniorilor, după cum a informat ProSport în exclusivitate la începutul lunii mai.

Fără îndoială că este vorba despre un eveniment cu totul și cu totul special, care nu putea avea loc decât într-o locație deosebită, cum este restaurantul „Da Pino”, situat în centrului Municipiului Cluj-Napoca.

Anterior, meciului demonstrativ, tot în cursul zilei de sâmbătă, de la ora 15:00, va fi organizată o…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos