728 x 90

76 de ani de la înființarea Stelei. Ce au scris FCSB și CSA despre aniversare

76 de ani de la înființarea Stelei. Ce au scris FCSB și CSA despre aniversare

Așa cum se întâmplă deja de câțiva ani buni, de la „marea schismă” dintre FCSB și CSA, cele două cluburi au transmis mesaje în paralel cu ocazia împlinirii a 76 de ani de la înființarea clubului Steaua, în condițiile în care ele se revendică drept aceeași echipă. 76 de ani de la înființarea Stelei. Ce


Așa cum se întâmplă deja de câțiva ani buni, de la „marea schismă” dintre FCSB și CSA, cele două cluburi au transmis mesaje în paralel cu ocazia împlinirii a 76 de ani de la înființarea clubului Steaua, în condițiile în care ele se revendică drept aceeași echipă.

76 de ani de la înființarea Stelei. Ce au scris FCSB și CSA despre aniversare

Cei de la FCSB au ținut să sublinieze că, deși ei consideră că echipa lor este continuatoarea pe linie sportivă a Stelei, nu apelează la această denumire în discursul oficial, întrucât există în prezent decizii judecătorești care le interzic acest lucru.

„FCSB aniversează astăzi, 7 iunie, 76 de ani de la înființarea celui mai mare club din istoria fotbalului românesc. În 1947, printr-un ordin al Ministrului Armatei Regale, Generalul Mihail Lascăr, lua naștere ASA București, iar primul meci din istorie al echipei a avut loc pe data de 24 august 1947.

De-a lungul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos