728 x 90

Unirea Dej, acord cu noul antrenor, Dacian Nastai!

Unirea Dej, acord cu noul antrenor, Dacian Nastai!

Unirea Dej și-a găsit antrenor! Din informațiile Liga2.ro, conducerea a bătut palma cu înlocuitorul lui Dragoș Militaru și alegerea nu e deloc surprinzătoare. După cum site-ul nostru a anunțat zilele trecute, două variante erau pe listă, Adrian Iencsi și Dacian Nastai, iar cu unul din ei s-a ajuns la acord. Unirea Dej, acord cu Dacian

Unirea Dej și-a găsit antrenor! Din informațiile Liga2.ro, conducerea a bătut palma cu înlocuitorul lui Dragoș Militaru și alegerea nu e deloc surprinzătoare. După cum site-ul nostru a anunțat zilele trecute, două variante erau pe listă, Adrian Iencsi și Dacian Nastai, iar cu unul din ei s-a ajuns la acord.

Unirea Dej, acord cu Dacian Nastai!

Unirea Dej va fi antrenată de Dacian Nastai, ”principal” care a pregătit sezonul trecut retrogradata în Liga 3 Unirea Constanța. Deși a anunțat că va discuta despre proiectul după care va merge echipa care și-a disputat joculile de acasă la Clinceni în eșalonul inferior, fiind dispus, în primul rând, să continue la Unirea Constanța, Nastai s-a înțeles cu clujenii!

UPDATE: Dacian Nastai a confirmat, pentru Liga2.ro, faptul că a ajuns la acord cu Unirea Dej și urmează să semneze în zilele următoare. Ulterior va fi prezentat oficial de club.


Informațiile inițiale

Dacia Nastai va rămâne,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos