728 x 90

Unde vor Ovidiu Burcă și Mihai Stoica să mute Dinamo

Unde vor Ovidiu Burcă și Mihai Stoica să mute Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, și managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, au discutat despre posibilitatea ca meciul direct să nu se joace în România. Ovidiu Burcă și Mihai Stoica au bătut palma, în direct la TV! Vor să mute derby-ul Dinamo – FCSB într-o locație inedită: „Ar fi perfect!” Dinamo a promovat în

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, și managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, au discutat despre posibilitatea ca meciul direct să nu se joace în România.

Ovidiu Burcă și Mihai Stoica au bătut palma, în direct la TV! Vor să mute derby-ul Dinamo – FCSB într-o locație inedită: „Ar fi perfect!”

Dinamo a promovat în Superliga după un singur sezon petrecut în eșalonul secund, astfel că formația din Șos. Ștefan cel Mare se pregătește pentru duelurile cu „granzii” fotbalului românesc.

Atât „câinii”, cât și cei de la FCSB, sunt îngrijorați după ce s-a aflat că până în luna august nu vor putea închiria Arena Națională, cel mai mare stadion din România urmând să găzduiască mai multe spectacole artistice. În direct la TV, Ovidiu Burcă a lansat o idee inedită pentru meciul cu vicecampioana, iar Mihai Stoica i s-a alăturat: antrenorul lui Dinamo a propus ca jocul să se desfășoare în afara…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos