728 x 90

„Te bați în grupele Conference League cu el!”

„Te bați în grupele Conference League cu el!”

Meme Stoica a confirmat interesul pentru transferul fostei vedete de la CFR Cluj, Damjan Djokovic (33 de ani). Mijlocașul central de origine croată se află în negocieri avansate cu Gigi Becali și are șanse mari ca în sezonul 2023 – 2024 să evolueze în tricoul celor de la FCSB. Meme Stoica abia îl așteaptă pe


Meme Stoica a confirmat interesul pentru transferul fostei vedete de la CFR Cluj, Damjan Djokovic (33 de ani). Mijlocașul central de origine croată se află în negocieri avansate cu Gigi Becali și are șanse mari ca în sezonul 2023 – 2024 să evolueze în tricoul celor de la FCSB.

Meme Stoica abia îl așteaptă pe Damjan Djokovic la FCSB! A confirmat interesul pentru transferul fostei vedete de la CFR Cluj

Luni, 5 iunie, la ProSport Live, transferul lui Damjan Djokovic la FCSB a fost făcut praf de Florin Prunea și Dinu Gheorghe. Cei doi foști conducători din fotbalul românesc au ajuns la aceeași concluzie, respectiv că mijlocașul croat nu ar reprezenta un plus în actuala echipă a roș-albaștrilor.

„Am spus de la început ca e un transfer imposibil. Unde să joace? In locul cui să joace acolo?”, a întrebat Florin Prunea, la ProSport Live.

De aceeași părere a fost și Dinu Gheorghe, care a transmis: „Imposibil și nu știu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos