728 x 90

Simona Halep, „Barbie de România!” Sportiva e schimbată total

Simona Halep, „Barbie de România!” Sportiva e schimbată total

Simona Halep (31 de ani, locul 35 WTA) a apelat la o nouă transformare de look! Fostul lider WTA are o înfățișare total diferită față de cea cu care ne-a obișnuit în perioada în care mergea la turneele de tenis. Aflată de opt luni în stare de suspendare provizorie pentru dopaj, Simona Halep are mai

Simona Halep (31 de ani, locul 35 WTA) a apelat la o nouă transformare de look! Fostul lider WTA are o înfățișare total diferită față de cea cu care ne-a obișnuit în perioada în care mergea la turneele de tenis.

Aflată de opt luni în stare de suspendare provizorie pentru dopaj, Simona Halep are mai mult timp pentru ea! Campioana tenisului a vizitat un salon de înfrumusețare, iar rezultatul a fost cu adevărat spectaculos.

Simona Halep, un nou look spectaculos! Sportiva e schimbată total în cele mai recente imagini

Simona Halep s-a vopsit și și-a făcut bucle, iar jucătoarea de tenis radiază în cele mai recente fotografii! Hairstylist-ul Amalia Matache a publicat imaginile cu Halep, după ce i-a aplicat sportivei tehnicile de înfrumusețare.

Mă mândresc cu campioana noastră și îi mulțumesc pentru încrederea în mine!”, a spus cea care s-a ocupat de look-ul Simonei Halep, fostă campioană la Roland Garros și…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos