728 x 90

Se naște „Bayern al României”! Cum a ajuns Jezic în România

Se naște „Bayern al României”! Cum a ajuns Jezic în România

Dunărea Brăila a uimit pe toată lumea după ce a luat-o pe Katarina Jezic, iar ProSport vă prezintă povestea din spatele unui transfer de senzație: gruparea care vrea să câștige EHF European League vrea să se transforme într-un „Bayern Munchen al României”. Dunărea Brăila, pe urmele lui Bayern Munchen! Cum a reușit să o aducă


Dunărea Brăila a uimit pe toată lumea după ce a luat-o pe Katarina Jezic, iar ProSport vă prezintă povestea din spatele unui transfer de senzație: gruparea care vrea să câștige EHF European League vrea să se transforme într-un „Bayern Munchen al României”.

Dunărea Brăila, pe urmele lui Bayern Munchen! Cum a reușit să o aducă pe Katarina Jezic: „Vrem să câștigăm EHF European League!”

„Noi ne-am înțeles cu ea din luna noiembrie a anului trecut, dar până am făcut contractul a venit oferta de la Vipers și am lăsat-o să joace acolo timp de șase luni. Ne-a spus că nu poate rata o asemenea șansă și am înțeles-o. Din ce știu, ea a mai avut și alte două oferte din țară”, a spus președintele Dunării, Adrian Manole, pentru ProSport.

„Avem un plan pentru următorii doi ani. Am păstrat 90% din lot și ne dorim să ajungem în Final Four-ul EHF European League și chiar să câștigăm trofeul. Este greu să…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos