728 x 90

Președintele FIFA Gianni Infantino, mesaj pentru Gică Hagi

Președintele FIFA Gianni Infantino, mesaj pentru Gică Hagi

Gianni Infantino, președintele FIFA, i-a trimis lui Gică Hagi, prin intermediul lui Răzvan Burleanu, un mesaj de felicitări pentru câștigarea Superligii cu Farul Constanța. Președintele FIFA Gianni Infantino, mesaj pentru Gică Hagi via Răzvan Burleanu: „Vă rog să transmiteți aceste lucruri” Răzvan Burleanu a primit de la Gianni Infantino o scrisoare prin intermediul căreia președintele

Gianni Infantino, președintele FIFA, i-a trimis lui Gică Hagi, prin intermediul lui Răzvan Burleanu, un mesaj de felicitări pentru câștigarea Superligii cu Farul Constanța.

Președintele FIFA Gianni Infantino, mesaj pentru Gică Hagi via Răzvan Burleanu: „Vă rog să transmiteți aceste lucruri”

Răzvan Burleanu a primit de la Gianni Infantino o scrisoare prin intermediul căreia președintele FIFA îl felicită pe Gică Hagi pentru câștigarea titlului de către Farul Constanța.

Elvețianul din fruntea forului mondial a ținut să transmită un mesaj către clubul din Dobrogea, însă nu le-a scris direct „marinarilor”. Președintele FIFA a respectat ierarhia chiar și în acest caz și nu s-a adresat direct clubului campion, ci l-a rugat pe Răzvan Burleanu să transmită felicitările sale către gruparea deținută de Gică Hagi.

„Către domnul Răzvan Burleanu

Membru în Consiliul FIFA

Președinte al Federației Române de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos